schelvis met Chorizo, tomatenpesto en kerstomaatjes

Ingrediënten

  • 4 st schelvishaasjes
  • 8 plakjes chorizo, opgerold
  • 500 gr trostomaatjes
  • 100 gr zachte geitenkaas
  • 4 st romatomaten gepeld, ontpit in kleine stukjes
  • 25 gr pijnboompitten
  • 5 st daslook of 1 teentje knoflook
  • 8 basilicum
  • citroentijm
  • peper en zout

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de Romatomaten met de geitenkaas, de daslook, pijnboompitten, peper, zeezout en basilicum. De vis in een ovenvaste schaal leggen. In elk stuk vis twee insnijdingen maken en er een rolletje chorizo insteken. Schenk er de tomatenpesto over. Op elk stukje vis een takje trostomaatjes leggen en er wat citroentijm over ritsen. Vis in 20 minuten garen in de oven. Op elk stuk vis een takje trostomaten leggen en er wat citroentijm over risten. De vis twintig minuten in de oven laten garen.

Tijd

  • Koken: 2 min
  • Klaar in: 2 min

[print-me/]